Válassza ki a megfelelő csereszabatos Zemic mérlegcellát!


 
Oldal nyomtatása

 

Untitled Document

Partnereink

Medence - természetes bio medencék és kerti fürdőtavak az Aquapond cég kivitelezésében. Vegyszerek nélküli, áttetsző víz, klórmentes fürdőzés, harmonikus környezetben.

Adidas óra, a legendás karóra márka

Prominens Kft. a mobil mérleg specialista. Kínálatukban megtalálhatóak többek között: Ravas békamérleg, mérleges raklapemelő, mérleges raklapszállító. http://www.prominens.hu/prominens.php?id=merleges-raklapemelok

Brikettet vagy pelletet szeretne előállítani? Az Erdőgépker Kft. ebben is az Ön legmegfelelőbb partnere. A házi előállítástól a nagykapacitású gépekig nálunk megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbbet. Komplett brikettáló rendszer telepítését (apríték szárítóval, apríték finomítóval) is vállaljuk. Marad a régóta bevált fatüzelésnél? Válasszon megbízható és kedvező árú kazánjaink közül. http://www.erdogep.hu/index.php?id=brikettalo-gepek

A jól ismert névvel és minőséggel rendelkező Stihl, Viking kertészeti és erdészeti kisgépek a Prominens Kft.-től. http://www.stihl-viking-honda.hu/viking.php

Takarítson meg időt és pénzt, ellenőrizze a beérkező nyersanyagot vagy éppen a kimenő készárut már a rakodás közben! Tekintse meg mérleges raklapemelő és targoncamérleg kínálatunkat!
http://www.mobilmerleg.hu/hu/targoncamerlegek-merleges-targoncavillak.html

Telephelyen vagy útközben, statikus vagy dinamikus mérésekhez számos méréshatárral, platómérettel. Már vezeték nélküli rendszerek is elérhetőek kínálatunkban, mobilitás-csúcstechnológia.
http://www.tengelynyomasmero.hu/index.php/dinamikus-tengelynyomas-mero

Különleges kétéltű terepjáró mezőgazdasági és vízügyi munkákra, speciális feladatok (tűzoltás, betegszállítás) ellátására személyszállítástól a nehéz rakományig minden terepen.
Bármilyen terepen – homokos, iszapos, sziklás, árvizes terepen, hóban vagy befagyott vizeken, meredek emelkedőkön használható az Argo kétéltű terepjáró.
Rendszámmal is ellátható az Argo kétéltű EU-kivitele. Turisztikai célokra, kalandtúrákra is alkalmas az összkerék hajtású kétéltű Argo terepjáró. http://www.argoutv.hu/index.php/modellek.html

Faaprító, ágaprító, gallyaprító, raklapdaráló gépek széles választéka a házi felhasználástól az ipari termelésig az Erdőgépker Kft.-nél.
Még mindig bevett szokás, hogy az „erdészeti hulladék”-nak nevezett ágakat, gallyakat a fák kivágását követően a helyszínen elégetik, pedig ez igazi értéknek számít manapság.
Kiváló faapríték, pellet, brikett készíthető ezekből az anyagokból, amely akár a tűzifánál is értékesebb tüzelőanyagnak számít. http://www.faaprito.hu/hu/termekek/browse/18-green-technik-faaprito-gepek.html?sef=hc

Az otthoni felhasználástól a professzionális tűzifa feldolgozásig mindenre kínálunk megoldást! THOR tűzifahasítók az ERDŐGÉPKER-től!
Minőségi olasz rönkhasítók és fafeldolgozó berendezések Magyarországon csak Nálunk!
http://tuzifahasito.com/ronkhasito-gepek.html

A piacvezető finn HakkiPilke tűzifa automaták Magyarországon csak Nálunk! Kérje tájékoztatónkat!
Tűzifa gyártás HakkiPilke Easy 50 tűzifa-készítő automatával = 1m³ tisztított, kandalló kész tűzifa. Percenként!*(Ø50cm-es rönkök esetén)
A piacvezető tűzifa-készítő automata már Magyarországon is elérhető! Hívja munkatársainkat!
http://www.hakkipilke.hu/hakkipilke-easy-50-tuzifa-keszito.html

Ravas, Laumas, Tamtron, csak néhány márka a képviselt termékekből. Ha mérni kell, válassza a minőséget. Ne csak a termékek kiválasztásánál legyen körültekintő, hanem a Prominens Kft. által hozzáadott szakmai tapasztalatot és szakértelmet is vegye figyelembe. http://www.prominens.hu/prominens.php?id=homlokrakodo

 
Cylex Silver Díj