Jelenleg termékeink korlátozott magyarországi raktárkészlettel rendelkeznek. Ami jó hír viszont, hogy több mint 40.000 termék elérhető a beszállítónk raktárán, amelyek azonnali szállításra készen állnak. Szükség esetén 24 órás szállítási szolgáltatást tudunk nyújtani. Normál szállítással kb. 7 munkanap alatt tudunk teljesíteni, amennyiben a termék elérhető. Küldje el igényét a termék oldalon a "Kérjen árajánlatot" gombra kattintva vagy a kapcsolati oldal alatt található üzenetküldési lehetőséggel.

Csapcellák

A csapcellák erőérzékelők, amelyeket alkalmazásokba telepítenek a dinamikus, statikus vagy emelőerők mérésére. Pl.: teherbíró csapcellák használata daruk túlterhelés elleni védelmére, terhelésmérő rendszerek létrehozására, terheléshatároló rendszerek építésére és az emelők élettartamának optimalizálására. Manapság ezeket az erőérzékelőket a tengeri konténerek mérésére és mérésére is használják a SOLAS-rendelet miatt.

Az erőérzékelők, mérlegcellák piacán a csapcellák erőmérő csavarok, erőmérő csapok, tengelycellák vagy erőérzékelő csapok néven is ismertek. A capcellákat nagy és nagyon nagy terhelésekre tervezték.

Magunkról

A hódmezővásárhelyi PROMINENS Kft. gyökerei a méltán világhírű METRIPOND-ig nyúlnak visssza.
A gyár egykori vezető szakember gárdájának egyik tagja Beznóczky Antal alapította a PROMINENS Kft-t több mint két évtizede, mely rövid idő alatt a hazai mérlegtechnika vezető cégévé nőtte ki magát.

Névjegy (VCard)

qr

©2024 Prominens Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web és Videó Studió