Jelenleg termékeink korlátozott magyarországi raktárkészlettel rendelkeznek. Ami jó hír viszont, hogy több mint 40.000 termék elérhető a beszállítónk raktárán, amelyek azonnali szállításra készen állnak. Szükség esetén 24 órás szállítási szolgáltatást tudunk nyújtani. Normál szállítással kb. 7 munkanap alatt tudunk teljesíteni, amennyiben a termék elérhető. Küldje el igényét a termék oldalon a "Kérjen árajánlatot" gombra kattintva vagy a kapcsolati oldal alatt található üzenetküldési lehetőséggel.

Onboard (jármű fedélzeti mérlegek) mérlegcelláinkból több mint 30.000 darab van használatban naponta teherautók fedélzetén mely az egyik legnagyobb igénybevételű környezet. A közúti ellenőrzések fokozódásával, a magas kockázatok, a túlterhelésből fakadó bírságok miatt az onboard mérlegcellák a fedélzeti mérési rendszer lényeges részévé váltak. A mérlegcellák felszerelési helyzetüknél fogva elkerülhetetlenül ki vannak téve nagymértékű ütéseknek és rezgésnek, amelyeket ezek a járművek rendszeresen elviselnek. A robusztus fedélzeti mérlegcellák IP67 és IP68 védettségi besorolással rendelkeznek, és ötvözött acélból készülnek, nikkelezett, hajlítógerenda kialakításúak, speciális ragasztótömítéssel a fedélzeti alkalmazásokhoz.

Találatok: 1 - 6 / 6

Jármű fedélzeti mérlegekbe építhető mérlegcellák (onboard)

B9C kettős nyíró mérlegcella

B9C rozsdamentes acél kettős nyíró mérlegcella (1t-50t)

Válasszon méréshatárt

BM8G nyíró mérlegcella

BM8D rozsdamentes acél nyíró mérlegcella, OIML ...

Válasszon méréshatárt

H9C kettős nyíró mérlegcella

H9C nikkelezett ötvözött acél kettős nyíró mérlegcella, ...

Válasszon méréshatárt

HM8 nyíró mérlegcella

HM8 nikkel bevonatú ötvözött acél nyíró mérlegcella, OIML ...

Válasszon méréshatárt

HM9C kettős nyíró mérlegcella

HM9C nikkelezett ötvözött acél kettős nyíró mérlegcella, ...

Válasszon méréshatárt

Magunkról

A hódmezővásárhelyi PROMINENS Kft. gyökerei a méltán világhírű METRIPOND-ig nyúlnak visssza.
A gyár egykori vezető szakember gárdájának egyik tagja Beznóczky Antal alapította a PROMINENS Kft-t több mint két évtizede, mely rövid idő alatt a hazai mérlegtechnika vezető cégévé nőtte ki magát.

Névjegy (VCard)

qr

©2024 Prominens Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web és Videó Studió